Dnevne leče  |  14-dnevne leče  |  Mesečne leče  |  Torične leče  |  Barvne leče  |  
Slovensko Hrvatsko

Kontaktne leče | Mesečne leče

Air Optix Night & Day 6 leč | Alcon


Proizvajalec: Alcon
Pakiranje: 6 leč
Dobavljivost: 2-20 dni
Čas nošenja: 1 mesec
Redna cena: 46,20 €
 
Opis
Kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Night&Day so posebna kategorija mehkih mesečnih kontaktnih leč z izjemno prepustnostjo za kisik. Uporabljajo se za optično korekcijo vida oseb z zdravimi očmi. Izdelane so iz materiala, ki omogoča stalno nošnjo leč.

Leče Air Optix Night&Day tudi med spanjem ne predstavljajo ovire za prehod zraka. Merjenja so celo pokazala, da zrak med spanjem prehaja v enaki meri kot brez njih. Leče so prejele CE certifikat za terapevtsko uporabo v Evropi, kar pomeni, da igrajo pomembno vlogo tudi v očesni kirurgiji in patologiji. Uporabljajo se tudi pri zdravljenju akutnih ali kroničnih očesnih bolezni in po kirurških posegih na očesu. 

Kontaktne leče Air Optix Night&Day so namenjene redni mesečni nošnji. V primeru, da jih nosimo le podnevi, lahko z uporabo čistil za leče nošnjo temu primerno podaljšamo. O tem se posvetujte z vašim zdravnikom oz. strokovnjakom za kontaktne leče!

Pri izbiri primernih kontaktnih leč vedno upoštevajte navodila svojega okulista.

Za pomoč pri vnosu parametrov klikni sem.

Za dodatne informacije glede uporabe kontaktnih leč ali izbire tekočin za vzdrževanje kontaktnih leč se lahko vedno obrnete na nas. Pišite nam na e-naslov, ali nas pokličite na 031 309 462.

Na predpis za kontaktne leče se lahko naročite tu - NAROČI SE NA OKULISTIČNI PREGLED.

Podatki o lečah:
Bazna krivina (mm): 8.40
8.60
Območje dioptrij: od -8.00D do +6.00D
v korakih po 0.25
od -10.00D do -8.50D
v korakih po 0.50
Lastnosti in prednosti:
6x večja prepustnost kisika
možnost podaljšanega nošenja